Göteborgsmamman

Brev från tomten, julklappar & en riktigt GOD JUL!

God morgon ♥

God jul allesammans! Det är den 24e december och här hemma är tjejerna alldeles lyriska över sina julklappar och för att vi ska iväg och fortsätta fira jul om en stund. Julia fick en Greta Gris i gosedjursform som i princip var lika stor som henne själv, haha. Världens bästa julklapp om du frågar henne tror jag. Någon mer som har ett Greta Gris-fan hemma? 😉

Gårdagen bestod av grillningen i skogen och en väldigt lugn söndag. Väl hemma igen spelade vi Bingolotto och slog in de sista paketen. De där förberedelserna är lika mysiga som självaste julafton tycker jag. Att få sitta där med papper som aldrig räcker och tejp som krullar sig eller slickar sig in under bordskanten samtidigt som man försöker få barnen att hålla sig borta från köket.
Något jag inte hunnit med i år dock är baket. Vi sparar det till nästa år istället för att försöka stressa in det under fullspäckade dagar. Jag tycker huvudsaken är att man får vara tillsammans och att man får en stressfri jul – det är fokus i år 🙂

Dagen ska vi fira hemma hos Fredricks bror tillsammans med den sidan av släkten och min mamma. Lagom kaotiskt helt enkelt 😉

Nu ska vi börja göra oss i ordning, sätta julrosetter i håret och dra på julklänningarna. Jag vill också passa på att önska er alla en underbar jul och hoppas att den blir precis så som ni önskar. Och om inte – vad gör det om hundra år?

Kram på er och GOD JUL! mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggmammabloggGod jul fina, fina läsare ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.