Göteborgsmamman

Julafton. <3

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.

Gooood morgon tisdag ♥

Visst är det sådär extra gott att kunna ta det lugnt en tisdagsmorgon? Eller ska ni iväg och fira jul någon annanstans? 🙂
Vi blir hemma idag och det har tjejerna säkert inte något emot – det försöker hinna leka med alla leksaker de fick igår samtidigt och hur mycket jag än plockar så kommer det fram nytt på golvet hela tiden. Jag ger snart upp, haha. Elise och Julia fick lego-kit som innehåller en blandning mellan sand och lera och som de trycker fram egna legobitar med ur en form. Väldigt konstigt beskrivet, men jag är säker på att ni förstår. Hur kul det där än är så ligger det ju såklart ler-sand överallt nu 😉
Den här leran kan ni köpa här. 

Igår firade vi jul hemma hos Fredricks bror. Min mamma och min ’svägerskas’ föräldrar var på plats utöver Fredricks familj och det var förväntansfulla barn som kollade efter tomten i fönstret efter middagen. Julia blev helt lyrisk och hoppade runt i hallen, men ville inte gå fram och hälsa på honom. Tomten lämnade säcken till barnen och gick – han hade ju såå mycket att göra 😉
Kvällen gick fort och våra tre små nissar somnade så fort vi satte oss i bilen. Fredrick och jag hoppades på sovmorgon, men hur sent Emilia än vaknar så är det 06.00 som gäller ..

Idag har vi inga planer. Det ska bli skönt att bara vara, kanske ta en löprunda och sen promenad med barnen. Vad ska ni göra? 🙂
Frågar ni Julia så ska hon till lekplatsen med Greta Gris och Skrållan – de ska gunga och åka rutschkana, haha. Sötnosen ♥

Kram godingar.

julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julaftonBra presenttips faktiskt – leran är inte alls svår att få bort heller 🙂 Finns att köpa här.

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.