Göteborgsmamman

Att prata kärlek och barnagörande med en 4-åring.

God kväll mina kära ♥

Aaaah. Nysprungen och nyduschad, redo att lägga Emilia och ha en lugn kväll. Jag vill säga att löprundan var alldeles underbar, men ärligt talat var det rena helsiket, haha. Det var så jobbigt och det känns verkligen att jag haft ett uppehåll som heter duga. Men vi kommer tillbaka. Det är bara lite trögt i början 🙂

I förmiddags var Fredrick ute på en cykeltur ett par timmar så tjejerna och jag passade på att ha en egen liten shoppingrunda för att köpa byxor till Elise och Julia och tröja till Julia. När de testade byxorna hemma så ställde sig Elise vid granen och poserade. -”Mamma, kan du ta en bild nu eller?”
Haha. Hon är så skön. Häromdagen frågade hon hur hon, Julia och Emilia skulle få barn som Fredrick och jag hade. Kändes lite väl lågt i ålder att prata sexualkunskap så jag sa att barnen kommer när man hittar någon man älskar riktigt, riktigt mycket.
-”Som jag gör med Emil på dagis?”
…………
-”Ja, fast det är bättre om du är lika gammal som mamma ungefär. För innan dess så är man ju barn – då ska man leka och ha skoj!”
-”Men jag kan hitta någon i skolan istället då!”
-”Ja, när du är mycket, mycket äldre”
End of discussion – tack och lov, haha.

När Fredrick kom hem tog Julia och jag en promenad i det fina vädret medan Elise sov och Emilia fick pappa helt för sig själv. Jag tror på att dela på barnen ibland – så har de ju massor att prata om när de ses igen! 🙂

Innan middagen tog jag en löparrunda och nu ska vi sätta på något på tv och ladda för en dag imorgon också. Jag ska in och jobba och sen ska Elise sova hos mormor, Julia hos farmor och Emilia får gosa med Fredrick och mig helt för sig själv. Lyxigt va?

Vad har ni gjort denna annandag jul? 🙂

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggmammabloggMin lilla posör ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.