Göteborgsmamman

Diné Burgers i Göteborg.

God morgon ♥

Hoppas ni mår bra denna lördagsmorgon 🙂
Fredrick och jag har haft ett ensamt dygn medan tjejerna sovit hos mormor och farmor/farfar. När Elise sa att hon ville sova hos mormor så ville ju Julia såklart sova hos farmor och då fick Emilia haka på henne 🙂 Tjejerna känns så stora. De har sina egna viljor och önskningar och det är så kul att sitta och prata med dem. En helt annan nivå nu 🙂

Igår åt Fredrick och jag middag på Diné här i Göteborg. Ett nytt hamburgerställe som jag verkligen tycker ni ska testa – supergott!
Efter det gick vi hem och kollade film, gick ut för att köpa glass, gick hem igen och sen minns jag inte så mycket mer eftersom jag somnade i soffan, haha. #roligfru

Ikväll ska vi hem till några vänner på middag. Det ska bli mysigt ♥ Det var faktiskt ett rätt bra tag sedan vi hittade på sånt just för att barnen blev trötta efter kl 18/19 och då kunde vi inte slappna av lika mycket. Det har ändrats nu. Eller så har vi ändrats nu. Vi tar det som det kommer och barnen brukar stå ut längre, eller lägga sig om de blir trötta.

Så den här dagen består av lugn, hämta barn, åka på middag och bara vara. 🙂 Vad ska ni göra? 

Kram.

Diné Diné DinéMysig kväll på Diné. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.