Göteborgsmamman

Livet på en pinne. En jäkligt bra pinne.

Hej min favoriter ♥

Hoppas att ni har haft en fantastisk söndag. Solen har ju lyst över Göteborg idag och man får så mycket energi av det tycker jag. Fredrick var ute och cyklade ett par timmar i förmiddags och jag passade på att städa här hemma. Jag verkar aldrig lära mig; man städar inte med barn hemma, haha. Jag plockar bort – de plockar fram. Slutar jag städa så känns det som om de slutar plocka fram – är inte det märkligt? Energimässigt var jag helt slut när Fredrick kom hem och åkte ganska direkt hem till mamma för att hjälpa henne att slänga skräp på återvinningcentralen. När vi kom tillbaka hem till henne igen tog jag en löprunda i solen och fick rykande varmt kaffe när jag kom in igen. Tvn stod avstängd och mamma hade tänt ljus överallt. När jag slog mig ner gick luften bara ur mig och jag njöt så mycket. Tanken slog mig att stanna över, men så börjar man ju längta efter de där små monstrena här hemma och pappan i huset. 😉

Vi har precis ätit kött, potatis och sås till middag och om inte alltför lång tid är det dags för Emilia att lägga sig. Hon är ju 1,5 år nu och lägger sig fortfarande vid 19. Ibland tidigare – ibland senare, men den tiden är perfekt. Då får vi ett par timmar för oss själva och kan iallafall hinna se ett serieavsnitt 😉

Gårdagens middag var så himla mysig. Så mysig att tjejerna tjatat hela dagen om att få åka tillbaka, haha. Vi fick jättegod pasta till middag och en fantastiskt god kladdkaka till efterrätt. Jag måste fråga om receptet – det vattnas ju i munnen bara jag tänker på den, haha.

Dags att förbereda läggningen här hemma. Vad har ni gjort idag? 🙂

Kram.

 mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggSkruttfian ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.