Total lycka. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Total lycka.

God kväll fina ni ♥

Jobb, jobb, jobb. Jag har suttit och jobbat med eventfirman ett par timmar nu och ska strax mysa med Fredrick i soffan innan det är dags att sova. Imorgon går vi tillbaka till vardagen och då behövs lite mer sömn 🙂 Det ska bli kul att komma tillbaka till Friskis och att få starta det nya året med nya marknadsföringsplaner.

Den här dagen spenderades hemma och med en lunch + fika hemma hos våra fina vänner. Tjejerna hade drömt sig bort och pratade om hur vi skulle baka kladdkaka när vi flyttar – gissa vad som serverades idag? Just det – kladdkaka! Lyckan var total ♥

Nu är det slappedags. Vad gör ni? 🙂

Ha en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMysedag. Bra start på året ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons