När allt svämmar över för en stund. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

När allt svämmar över för en stund.

Hej på er ♥

Utspillt kaffe, icke så samarbetsvilliga barn och ett himla syskongnäll. Har ni någon gång känt det som om allt kommer över en samtidigt? Och jag vet ju att det finns såna här dagar – rätt många faktiskt – och att de går över lika fort igen. Fast det är tufft där och då och då känner jag bara för att gå och lägga mig och vakna upp till en ny dag. Imorgon jobbar jag dessutom med mitt egna företag och har en massa planer som ska sättas i verket – så jag vet att morgondagen blir en bra dag. Men idag är jag trött – så väldigt trött, även om jag på något sätt samtidigt är lycklig som tusan. Lycklig över livet liksom. Det är en annorlunda mix det 😉

Jag sitter och kollar inredning till tjejernas rum och har kommit över så mycket fint. Det ska bli otroligt kul att få mixa, matcha och fixa med allt som inredningen innebär.

Så det gör jag resten av kvällen och så hörs vi imorgon tycker jag 🙂

Ta hand om er och ha en magisk kväll ♥

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMina älskade små monster. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons