Barndomsminnen & första lådan packad inför flytten! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barndomsminnen & första lådan packad inför flytten!

Hej favoriter ♥

Mår ni bra? Här hemma föräter vi oss på glassbåtar som kommer i stora lass denna lördagskväll. Visst är det en underskattad grej ändå – glassbåtar? Våffla med grädde och sylt typ, fast i fruset format. Mmmmm.

Idag blev det långkok till middag. Klockan 8 imorse slog vi på slowcookern och i åkte en nötköttbit, rotselleri, palsternacka, lök, vitlök, 5 dl vatten och 2 dl rödvin. Vid 16 var det klart och då blev det sås på skyn och köttet var så härligt mört och bara föll isär. Till detta kokade vi potatis och tog fram svart vinbärsgelé. Det får mig att sakna livet som liten. När min syster, mamma och jag åkte hem till mormor och morfar och fick äta mormors beundransvärda köttfärsås. Till detta fick man ibland vinbärsgelé och det var bara så himla gott. Jag kan inte komma ihåg att vi åt något annat när vi var där, förutom special k med fil och drottningssylt om vi sovit över.
Just den här känslan vill jag att våra barn får känna när de tänker tillbaka till sin barndom med mor- och farföräldrarna. Jag vill att de ska få bli ordentligt bortskämda hemma hos Fredricks föräldrar och hemma hos min mamma. Kli på ryggen, bad och godsaker som ger dem minnen för livet.

Vi var hemma hos mamma en stund idag också. Tjejerna och jag tog med oss choklad pepparkakor som vi fått från min systers kille föräldrar i England. Så himla goda! (sorry Fredrick, att vi inte sparade några, haha) Jag gillar att det har blivit vår lilla tradition på helgerna när Fredrick cyklar. Det är så mysigt att komma hem igen ♥

Nu är det dags för mys här hemma. Men först: sten, sax, påse med Fredrick om vem som ska gå till affären.

Kram på er. Hoppas ni får en mysig kväll.

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggFörsta lådan packad! Tjohooo! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons