Sommarplaner. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sommarplaner.

Hej på er där hemma i stugorna ♥

Hur mår ni? Jag sitter här och jobbar bredvid Fredrick i soffan och hör hur han suckar åt mina tangenttryckningar.
-“Du behöver inte slå ihjäl tangenterna” säger han. Men ni vet att vissa tangenter låter mer än andra? Mina gör det och medan jag tycker om det ljudet så hatar han det, haha. Ibland sätter jag mig i köket när jag ska jobba, men samtidigt vill jag ju hinna umgås med min kära make också så då hoppas jag att han står ut hälften av gångerna 😉

Den här dagen försvann verkligen i ett svep. Jag lämnade tjejerna tidigt på förskolan, kom till jobbet tidigt och åkte hem tidigt. Samtidigt fick jag klart två annonser på jobbet och efter det jobbade jag ikapp med massa såna där “småsaker” som täckt mina post-it-lappar ett tag. Är ni såna? Såna där post-it-älskare precis som mig? Det är ju så behändigt att skriva upp att-göra-saker/listor och sedan trycka upp de gula lapparna på väggen bredvid datorn – för att sen dra ner dem när jobbet är avslutat. Jag försöker använda vår gemensamma att-göra-lista på jobbet, men det är uppenbarligen en kamp att lära en lagom gammal hund att sitta 😉

Något jag längtat efter idag är dock sommaren. Redan igår kväll kände jag bara en sån enorm längtar efter Italien igen. Vi ska ju troligtvis inte åka dit den här sommaren nu när vi har köpt hus och grejer, men man ska ju heller aldrig säga aldrig. Drömmer kommer jag göra iallafall.

Ska ni resa någonstans i sommar? Eller innan dess också för den delen. Något ni har att drömma er bort till? 🙂

Ha en fin kväll underbara ni.

Kram. ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggÄlskade sommar! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons