Disney on ice & inredningsnyheter till tjejernas rum. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Disney on ice & inredningsnyheter till tjejernas rum.

God morgon stjärnor ♥

Hur mår ni denna lördagsmorgon? Här var det två tappra kämpar som gick upp imorse när Emilia vaknade strax efter 6:30. Tre om man räknar med mig. Kvällen igår spenderades nämligen på magiska Disney On Ice och vi var hemma strax innan 21. Det var mamma, Elise, Julia och jag som gick den här gången – Emilia och Fredrick stannade hemma. När det var 10-15 minuter kvar på showen så började Julia bli lite rastlös så jag tror det var ett bra val att vänta med Emilia tills nästa år iallafall 🙂
Ni skulle sett tjejernas lycka när showen började – och Julias min när självaste OLOF kom ut på isen. Det är såna minnen man aldrig glömmer ♥

Men vilken show! Det är nästan så att det spritter i kroppen på en själv när man sitter där – jag vill ju bara ge mig ut på isen och fara runt. Sen hade det garanterat inte blivit så mycket farande eftersom jag har näst intill noll i skridskopoäng, men det såg härligt ut iallafall 😉
Showen kommer pågå flera gånger nu under helgen – är det någon av er som ska dit? 🙂

Idag är dagen oplanerad. Vi fick hem såå fina saker till barnens rum igår och just nu längtar jag bara efter flytten. Jag tänkte visa er, men väntar fortfarande på en fåtöljn och en pall så jag kanske väntar tills de kommit. Eller vad tycker ni? Vill ni se lite redan nu i helgen? 🙂
Kanske skulle man börja packa idag..? 2 månader innan. Eller är det för ambitiöst?

Nej, nu är det frukostdags här hemma! Hoppas ni får en fin-fin dag 🙂

Kram.

disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on ice disney on iceTack snälla Disney on ice – vilken föreställning! ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Två månader innan är alldeles lagom att börja, har flyttat många gånger o det bästa är att börja i tid, då slipper man stressen sen. Alla har vi ju massor av prylar som inte kommer att saknas på två månader. Lycka till!

    Jag o mannen har varit ute o gått med hundarna i duggregnet rätt skönt faktiskt, nu ska jag kurera minförkylning 🙂

    Kram Maria i Skåne

Annons