Göteborgsmamman

Tisdag.

Hej på er godingar ♥

Hoppas ni mår super. Jag har precis kommit in från en kall men härlig löprunda och känner mig piggare än jag borde vid den här tiden och efter den här dagen, haha. Jag är verkligen en morgonmänniska – ultraproduktiv under förmiddagen och sen vill jag bara inta mysmode resten av kvällen 😊

Det har snöat hela långa dagen ute i Kungälv. Jag ville nästan inte ge mig ut där vid lunch, men skyndade mig snabbt för att hämta lunchen innan jag intog skrivbordsposition igen. Vi har fått höj- och sänkbara bord på jobbet och det gör en himla stor skillnad. På något sätt känner man sig något mer ansträngd i kroppen efter att ha stått upp större delen av dagen och inte som en soffpotatis 😊

Imorgon är det redan onsdag och jag har bara två arbetsdagar kvar på Friskis den här veckan. På fredag jobbar jag hemifrån och ska invänta paket. Mer saker till tjejernas rum väntar 😊

Dags för en varm dusch, en kvällsknäcke och lite te. Jag har börjat få ett sug efter te på sistone och vill inte alls ha lika mycket kaffe längre. Vad är det som händer med mig?!

Ha en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammabloggGullefjun ♥ Om ni visste vad de längtar efter flyttdagen! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.