Göteborgsmamman

Eventdagen & iskall löpning.

God kväll härliga ni ♥

Hur mår ni? Jag har precis kommit in från kvällens löprunda och låt mig säga såhär: det var kallt idag! Jag hade vantar på mig och fryser sällan om händerna när jag springer, men idag var de istappar. Tror det var -3 grader när jag gav mig ut och det var verkligen lyx att få maten serverad när jag kom hem igen och duschen har aldrig heller varit så skön. Underbart.

Imorgon är det eventdagen! Jag har en del mail att svara på och sen ska jag iväg på jobblunch fredagen till ära. Sen ni – sen är det helg! Så skönt! Jag försöker att ta vara på helgerna så mycket jag bara kan – vila ut och koppla av.
Ska ni göra något speciellt den här helgen? 🙂

Dags att mysa i soffan. Klockan är snart 20 och det är nästan läggdags 😉

Ha en fin kväll!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggBusungarna bus! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.