Göteborgsmamman

Vad jobbar ni med?

Fredagskväll ♥

Underbart och vilken härlig dag det här har varit. Under förmiddagen åkte jag hem till mamma, drack lite kaffe och jobbade. Vid lunch åkte jag på jobblunch, sen hem, städa, hämtade tjejerna och sen åkte vi raka vägen tillbaka till mamma för att spendera natten här. Tjejerna hoppar på sin luftmadrass och Emilia sover sedan ett par timmar tillbaka. Elise och Julia är fortfarande uppe i 110, men det brukar lugna sig ganska snabbt när tröttheten väl kickar in 😉

Vi har inga planer för helgen. Det ska bli så skönt. Jag ska passa på att jobba ikapp lite och sen bara koppla av till tusen. Jag brukar ha svårt för det där sistnämnda eftersom jag alltid längtar till en ny arbetsvecka. Ingen söndagsångest här inte 😉

Förresten – vad jobbar ni med som läser bloggen? Eller är ni föräldralediga? 🙂

Kram på er godingar. Nu är det läggdags.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggVi gjorde hallon- och blåbärspaj till efterrätt nu ikväll. Sa jag att jag åt äppelpaj till lunch också? Haha. Livet ska vara gott! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie - tvillingmamma

  Jag jobbar som upphandlingsansvarig och koordinator på ett rekryteringsföretag (när jag inte är mammaledig åt tvillingarna nu). Jag har jobbat mycket med event tidigare och tycker det är såååå kul! Så jag vill läsa massor om ditt nya företag 🙂 hojta till om du vill ha en extra hand någon gång 😘

 2. Malin

  Jag har pluggat till lärare och börjar mitt första jobb inom det på onsdag, min första heltidstjänst någonsin och första jobbet inom det jag utbildat mig. Spännande och nervöst!

 3. Jenny

  Vilken mysig dag 😀 Mums, vad gott med paj 😋

  Jag jobbar, som undersköterska på ett särskilt boende (inom äldreomsorgen alltså) ☺️

  1. goteborgsmamman

   Paj är verkligen min svaghet, haha. Det är ändå ”tur” att jag inte alltid orkar göra det, för jag kan enkelt äta hela själv, haha.
   Åh, TACK för er, säger jag bara <3 För er som tar hand om dem som behöver <3 Kram!

  1. goteborgsmamman

   MYSIGT! Min svärmor har varit dagmamma och jag gick hos världens bästa när jag var liten. Hon hade en gunga hängandes i trädet i trädgården – det glömmer jag aldrig <3 Så många härliga minnen! <3