Göteborgsmamman

På lördagar räknas inte kalorierna i lösgodis.

Hej favoriter ♥

Hoppas ni mår fint. Jag trodde jag skulle tagit en löprunda vid den här tiden, men idag kände jag bara att kroppen ville vila en extra dag till. Istället gick Elise, Julia och jag till godisaffären innan middagen och sen blev det flingor och knäckemacka till middag för mig medan barnen fick kyckling och spaghetti. Lördagsmiddag at it’s best, haha. Sen har jag hört att även om jag numera försöker undvika godis på vardagar så är lördag ändå en undantagsdag vad gäller detta. De kalorierna räknas liksom inte 😉 haha. Så här sitter jag med en godisskål att gå loss på så fort Emilia lagt sig.

Hemma hos mamma möblerade vi om idag och jag vill inget annat än att flytta nu. Jag vill också fixa, greja och göra om. 2 månader kvar – underbart.

Dags för lördagsmys. Vad har ni gjort idag? 🙂

Kram.mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggNöjda godisshoppare! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag längtar också till att flytta! I år ska vi köpa vår allra egna första lägenhet! Bor fortfarande hos föräldrarna trots att vi har en liten son och det är ju verkligen inte ultimat. Längtar så enormt mycket!