Göteborgsmamman

Barnrumsinspo.

I samarbete med Jollyroom.

Gooood morgon ♥

Vad gör man en söndagsmorgon om ett av barnen vaknar vid 06 och resten av familjen sover? Man kollar barnrumsinspo såklart! I veckan fick vi hem saker till tjejernas rum och nu kan jag knappt bärga mig tills vi får inreda dem på riktigt. Tanken är att vi ska göra ”klart” deras först och första dagen vi flyttar in för att sen få överraska dem när de får komma in. De kommer ju bli alldeles överlyckliga! Det är också därför bilderna blir utan barn – de får ju inte se något innan såklart! 😉

Här kommer sakerna vi fick in i veckan. Även skrivbord från Alice & Fox och en taklampa i bananplante-mönstret, men de får ni nästan se när vi flyttar 🙂

Nu letar jag efter lite rolig inredning – fint, lekfullt och påhittigt. Tipsa gärna! 🙂

Kram.

Länkar till produkterna:

Garden Limited Edition: Fåtölj i sammetFotpall i sammetLampa i sammetFörvaringslådor

Flaska med belysningBordslampa i sammet (grå)Förvaringslådor med kaninöronSittpuffFörvaringsväskor

barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspoÄäääälskar allt, men de här väskorna har en speciell plats alltså. Så tuffa! Och kaninboxarna – hur söta?! 

I samarbete med Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.