Göteborgsmamman

Tjohooo!

God kväll stjärnor ♥

Hur mår ni veckans andra dag? 🙂 Jag mår mer än bra och har haft ett möte gällande event i förmiddags som bara kommer bli så himla kul att planera! Jag sitter i detta nu och kollar lokal i Stockholmsområdet och har ett par ställen som jag ska ringa till imorgon. Det här blir bra. Så otroligt bra.

Annars rullar livet mest bara på här. Jag har varit på Friskis idag och börjat planera lite inför framtiden. Roliga aktiviteter, annonser och plåtningar. Jobbmässigt är allt så spännande just nu! Och om 2 månader flyttar vi. 2 månader?! Det var ju 3 igår så jag undrar lite hur fort tiden kommer att gå egentligen.

Dags att surfa runt lite mer lokal. Hoppas ni får en urmysig kväll.

Kram.

event event eventSkapa, skapa & en mix av familjelivet. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.