Göteborgsmamman

Första eventet för året.

God kväll gott folk ♥

Bläää – jag är så trött. Som om luften gått ur mig de senaste veckorna och jag är trött redan innan jag hunnit gå upp på morgonen. Därför har bloggen kommit lite på efterkälken – jag har helt enkelt inte kunnat leva efter det ständiga 24/7-bloggandet, utan har fokuserat mer på att inte stressa upp mig för att det går en dag när jag inte bloggar alls. Och jag känner att det hjälper – att jag får tid till att planera in resten av livet vilket gör att jag kan lägga till bloggandet utefter det utan press. Det är skönt och gör det hela lite roligare 🙂

Och nu till något roligt! (För det där var ju en rätt deppig start, haha)
Första eventet för i år håller på att planeras och i början av mars ska det hållas i Stockholm. Det ska bli så himla kul! Jag har skaffat lokal och hunnit skicka ut ungefär hälften av inbjudningarna. Pre-invites dock, för jag vill skicka en finare och lyxigare inbjudan per post till de som tackar ja. Då med exakt plats eftersom det idag bara kallas ”Stockholms innerstad” 😉
Nu ska jag fixa maten och dukningen och allt annat som kan tänkas behövas på dagen D. Shit vad kul det är!! Så galet kul!!

Nu ikväll är Fredrick ute med jobbet och Emilia har precis lagt sig för natten. De stora tjejerna har önskat Skönheten & Odjuret i otecknat format. Vi får väl se hur mycket vi lyckas se utan att det blir för läskigt 🙂

Har nu haft en bra vecka? Några roliga planer för helgen? 

Kram älskade ni och tack för att ni är så tålmodiga när jag behöver lite extra vila. ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn salig blandning bilder från igår och idag 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Vi ska på kalas idag, En nära väns dotter fyller 8. Imorgon blir det fixa hemma dag och jobba lite med nya hemsidan.
    Vad ska ni hitta på?
    Kram