Göteborgsmamman

4 bilder från mobilen.

Hej där ♥

Gah, dagarna går verkligen i ett och jag känner att jag vill så mycket som jag inte hinner. Å andra sidan kommer det väl alltid vara så när man har barn säger de ju 😉

Imorse började kollegorna och jag morgonen på Swea Hof här i Göteborg. Det är restaurangdelen av Elite Hotel och deras frukost var magisk! Vi åt oss så mätta att när det väl var dags för lunch så var det knappt någon som ville titta åt sin lunchlåda, haha. Dagen gick fort som alltid och vips så skulle jag hämta barnen på förskolan. De hoppade runt i snön och var alldeles rosiga om kinderna – som de trivs där! Det gör ont i mig att behöva ta dem ifrån världens bästa förskola, men jag får tänka på allt bra de får vid flytten istället.

På tal om flytten så ska vi köra iväg lite packade flyttlådor imorgon. Vi har hyrt ett förråd där vi kan ställa dem tills vi flyttar. Det är skönt att få undan det här hemifrån och ha en bättre överblick av vad man har kvar 🙂 Imorgon ska jag även hinna posta inbjudningarna och planera möte inför fredagen. På fredag har vi även BVC för Emilia och när kvällen kommer ska jag bunkra upp med en stor skål godis efter den här veckan – det tycker jag att jag är värd 🙂

Nu ska jag hoppa in i duschen efter en kall löprunda. Glömde broddarna gjorde jag också så det var mer Bambi än vanligt, haha.

Kram på er. Hoppas ni mår super ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggAlltså, huuuur söt? <3 Hon ville så gärna testa sin storasysters Elsa-klänning ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.