När bråken bara tar över. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

När bråken bara tar över.

God morgon på er! ♥

Underbart med fredag, eller hur? Endorfinerna riktigt spritter i kroppen på mig och jag ser fram emot dagens första möte som börjar om en stund. Den här gången blir det västerut och jag har en massa tankar om hur man kan skapa spännande event där ute.

Igår fick jag iväg inbjudningarna till kommande event i mars. Det är fortfarande sjukt mycket plaering som måste tas om hand, men det ena är nästan roligare än det andra. Skönt att ha fått iväg inviterna iallafall 🙂

Tjejerna var så glada när de gick till förskolan imorse. Elise, för att hon ska på GLASSKALAS i helgen, Julia för att hon visste att lördag (och godis) väntar imorgon, och lilla Emilia för att alla andra var glada, haha. Jag ska dock inte sticka under stol med att de senaste veckorna varit hemska i syskonväg. De har bråkat, skrikit, busat (dåliga bus – typ måla på väggarna) och börjat om igen. De har ta mig sjutton bråkat hela tiden. Varenda dag, varenda sekund – att jag blivit alldeles matt i hela kroppen. Jag tror det mesta grundar sig i att Emilia försöker ta allting som de andra leker med hela tiden, men också att hon blir så fruktansvärt arg när någon annan gör samma sak mot henne.
Fast det är liksom inte heller bara det. Det målas på väggar, dras ur kläder ur lådorna som hamnar på golvet, nattmackan hamnar i sängen, mjölk spills, tallrikar välter och igår morse hittade jag till och med ett halvfullt smörpaket i papperskorgen som legat där under natten. Jag menar – VARFÖR?! 
Så allt är inte alltid frid och fröjd här hemma. Just nu har det faktiskt varit mer kaos än något annat 😉

Men man överlever och det är bara perioder att ta sig igenom! Idag tänker jag inte låta tröttheten ta över utan åker iväg på möte nu på direkten.

Hoppas ni får en fantastisk fredag – det är ni värda!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggmammabloggHär var det frid och fröjd iallafall 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons