Present till en 6åring & bästa Mellobidraget ikväll. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Present till en 6åring & bästa Mellobidraget ikväll.

God kväll finaste ni ♥

Hoppas ni haft en fantastisk fredag. Här hemma mår vi alla super, förutom lilla Emilia som tog sin tredje vaccinationsspruta igår och som därför haft feber inatt och tidigare idag. När klockan slog 19 nu ikväll så var hon mer än redo för sängen och jag hoppas att den här natten blir skönare för henne ♥

Här hemma har Melodifestivalen precis avslutat sin premiär! Såg ni Wictorias nummer?! Lika impad varje gång – hon är fantastisk! Jag träffade henne på ett frukostevent på NK för några år sedan och hon var verkligen sådär urmysig som hon verkar på tv 🙂
Såg ni mello ikväll? Vilket bidrag tyckte ni bäst om? 

Imorgon har vi inte många planer. Vi får se lite hur Emilia mår, men förhoppningsvis är hon lite piggare då. Elise har tjatat om att hon vill åka till mormor så vi får nog ta en sväng förbi mamma iallafall. Sen ska ju Elise på kalas vid lunch! Helt plötsligt blev det lite stressigt, haha. Elise ska faktiskt på GLASSKALAS och kunde inte vara mer stolt, vilket påminner mig om att vi har paket att slå in! Födelsedagsbarnet ska få blåspennor (ni vet de där man blåser ut färg från), en paljettrosett a la big size till håret och 3 läppsyl med godissmak. Elise har bestämt själv den här gången och jag är säker på att kompisen kommer bli superglad 🙂

Vad har ni gjort idag? Har ni haft en bra dag? 

Dags att mysa lite här hemma innan läggdags. Hoppas ni får en fin kväll ♥

Kram.-mammabloggmammablogg mammablogg mammabloggLilla puffan ♥ Ser ni utsikten från bilderna ovan? Där fick jag börja min dag igår. Det var nästan ett holy moment – så otroligt vackert, tyst och vitt överallt precis vid havet. Magiskt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons