Min tur? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Min tur?

Hej på er ♥

Klockan är bara strax efter 21, men jag har legat i sängen en bra stund. Det har nämligen blivit min tur nu. Min tur att inte känna mig 100 och den där smärtan i halsen smyger sig på här på kvällen. Kanske är det därför jag känt mig tröttare än vanligt de senaste dagarna. Vilket fall så blir det en tidig kväll för mig idag och sen hoppas jag att det blir bättre och inte sämre under natten.

Idag har Elise varit på glasskalas! Vilken hit! Medan hon dansade loss med sina kompisar bland glassar och fördrinkar så gick två andra mammor och jag bort och satte oss på ett fik på andra sidan gatan. Vi har alla mindre barn än de som var på kalas, och att få sitta där och bara vara var liksom så … tyst? Julia och Emilia var med Fredrick hos hans föräldrar under tiden och åkte pulka om och om igen. Om möjligt så längtar jag ännu mer tills vi flyttar dit nu. 6 veckor kvar. Bara att stå ut, eller njuta av tiden vi har kvar i vår fantastiska 3a här i stan. Den kommer jag faktiskt sakna brutalt mycket den också.

Efter middagen idag (som för övrigt bestod av köttfärsås och potatis efter Julias önskemål – visst kan man äta det?! Fredrick bara tittade på mig, haha.) så hade tjejerna och jag bakat äpplepaj. Det hade jag kunnat leva på resten av mitt liv – så himla gott!

Nu ska datorn undan och sen ska jag sooooova. Välbehövt efter en lång dag.

Hoppas ni får en fantastisk start på veckan imorgon! För visst har ni haft en bra söndag idag?

Kram.

mammablogg mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEtt fint avslut på en härlig söndag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maria

  Hej!
  Du har likadana fina tulpaner som jag på bordet 🙂 Ja så klart man kan ha potatis o köttfärssås, vi har det ibland för att jag gillar det 🙂 Både jag o mannen är förkylda, var ute på morgonrunda med hundarna i regnet, ska snart fika 🙂 Krya på dig !
  Maria i Skåne

 2. Paulina Gunnardo

  GLASSKALAS! Vilken hit! Den kanske jag själv skulle ta och köra nu när det vankas kalas och man får passa på att bestämma födointaget under dagen när man själv fyller år =P Du får käka lite glass du me nu när halsen gör ont. Jag verkar precis bättra mig från min förkylning (går om och om igen nu när sömnbristen är total). Krya krya <3

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Haha jaaa! Glasskalas är perfekt! Ja, visst är det så – att man är sjuk precis jämt när man inte får sova. Krya på dig du också. En positiv sak är ju allt gott man ändå kan unna sig “för att man är sjuk”, haha. Kram <3

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Det var sååå bra! Verkligen ett tips! 🙂 180:-/barn tror jag det kostade. Då var det korv med bröd, glassfördrink och glass till efterrätt.
   Jag längtar ihjäl mig. Kan inte längta mer. <3

Annons