Flytt- och frukostdags. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Flytt- och frukostdags.

God kväll gänget ♥

Och jag som trodde jag var påväg att bli frisk. Men icke sa Nicke, nu känner jag mig hängig igen och är faktiskt påväg att lägga mig. Idag har jag satt den sista planeringen inför eventet i mars och jag börjar känna mig mer och mer redo. På fredag åker jag upp för att reka det sista med lokalen och för att kunna planera den inredning som ska på plats. Det här blir verkligen så bra.

Dagarna sveper verkligen förbi och snart är det flyttdags! Snart är det inredning och grillkvällar som väntar i vårt alldeles egna radhus ♥

Veckorna som jag har framför mig är verkligen fyllda med rosa moln. Samtidigt som jag vill stoppa tiden så vill jag bara vara där för att få uppleva allt nu.

Hoppas ni mår himla bra! Nu är det läggdags här hemma och jag riktigt längtar efter att få krypa ner bredvid någon av barnen ikväll.

Kram.

mammabloggLill-puffan ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons