4 tips till alla hjärtans dag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

4 tips till alla hjärtans dag.

Inlägget innehåller reklam för Coolstuff i form av annonslänkar.

Gooood morgon ♥

Hoppas ni mår superbra! Det är torsdag och snaaart är det helg. Jag jobbar senare på Friskis idag och imorgon åker jag till Stockholm tidigt över dagen. Vi ska reka lokal och jag ska luncha med kunden efteråt innan jag jobbar på tåget. Sen så, sen är det helg. Det ska bli skönt att bara sitta på tåget och njuta. Det ser jag verkligen fram emot.

Igår fick tjejerna hem lite presenter. Tanken var att presenterna egentligen skulle vara till alla hjärtans dag – så det här är ett alla hjärtans dag tips till er 🙂 Jag kunde inte hålla mig och när Fredrick frågade om det skulle öppnas och tjejerna stod med glittrande ögon så kunde jag helt enkelt inte säga nej 🙂
Emilia fick ‘brumma’-bestick. En lastbils-gaffel, sked och en skopa. Hur gulligt är det inte?! Julia älskar våfflor och fick ett våffeljärn med djur. Det ska vi använda i helgen tänkte jag. Elise fick en Smart Sketcher – en projektor som visar upp olika djur, bokstäver och liknande och som man då kan måla av. Perfekt om man vill lära sig skriva på ett roligt sätt! Sen fick alla tre en gemensam present som ska användas i badkaret när vi flyttar – badfärg! Emilia trodde såklart att det var godis, haha, men hann inte äta några som tur var.

Lägenheten är storstädad här hemma och nu ska jag ta en extra kopp kaffe, jobba lite och sen åka till Friskis för att hinna luncha med kollegorna.
Vad gör ni idag? 🙂

Kram. ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggmammabloggSå himla bra grej om barnen gillar eller ska lära sig skriva! 🙂 

Inlägget innehåller reklam för Coolstuff i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.