Stockholm & ihopknytandet av event. Nu kör vi! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Stockholm & ihopknytandet av event. Nu kör vi!

Hej på er superstjärnor ♥

Med våfflor i magen och en huvudvärk från helsiket så kändes det bra skönt att sätta sig ner nu. Den överblivna grädden fick slängas ner i kaffet och jag hoppas att denna magiska dryck ska råda bot på mitt skallebank 🙂

Hur mår ni? Vad gör ni? Är ni laddade för Mellon ikväll? Elise har spanat in bidragen i appen och jag tänkte ta mig en titt nu också. Jag tror ju Hanna Ferm & Liamoo kommer vara en grym duo. Sen gillade jag ju Cabana-låten med Margaret och hon ska ju också vara med ikväll med sin låt Tempo. Har ni hittat någon favorit än? 

På vägen hem från Stockholm igår så fick vi två tekniska fel – ,mitt ute i ingenstans. Först ett, som höll i sig någon kvart – och sen när vi började rulla igen så kom ännu en hård inbromsning och still stod vi åter igen. Vi skulle ha varit 40-45 min försenade, men föraren lyckades köra in den tiden och vi kom fram 18:30 precis som utlovat. Det var skönt 🙂 Så jag hann ha lite fredagskväll här hemma också.
Annars var Stockholm otroligt vackert som alltid. Snön hade däremot tinat bort under det senaste dygnet, vilket ändå var ganska skönt för mig som glömt vantar. Jag mötte upp en tjej från Thule vid Thulebutiken på Kungsgatan och vi gick iväg för att kolla lokalen. Det var faktiskt magiskt fint! Vi hade mycket funderingar kring bordsplaceringen, men det löste sig till slut. Nu tror jag inte det blir annat än en hit på dagen d och som jag längtar! Jag har fixat porslinet, dekorationer, inredningspiff, goodiebags och vad jag tror är världens godaste frukost. Det är lite nervigt, men på ett bra sätt. Jag ser verkligen fram emot att visa vad jag verkligen kan göra! Hoppas våra kära influensers tycker det också 😉

Idag har vi noll på agendan. Jätteskönt. Det regnar lite till och från ute och jag känner bara att det här är en perfekt dag för barnen att också få göra ingenting. Lite lugn och ro helt enkelt 🙂
Min syster och hennes kille är på väg hit för en kaffe och sen börjar vi ladda upp för Mello.

Hoppas ni får en underbar dag!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggVåååååfflor! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons