Hur söt får man vara? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hur söt får man vara?

Hej på er favoriter ♥

Hur mår ni denna onsdag? Här hemma är det fortfarande sjukstuga. Emilia hade ingen feber igår, men var ganska hängig. Det brukar alltid gå över under natten för henne, men efter kämpande till förskola imorse så kände jag bara att jag inte kunde lämna henne där. Hon var alldeles dåsig och framstod inte alls lika pigg som hon varit hemma under morgonen så vi åkte hem tillsammans igen.

Efter att ha suttit inne i två dagar tog vi en promenad i solen en liten stund nu under förmiddagen och kom nästan precis innanför dörren. Så fort Emilia fått på sig kläderna och nekat lunchen så la hon sig på golvet – och somnade. Stackars liten. Jag bar över henne till sängen och nu hör jag henne ligga och snarka. Gah, lilla gullunge!! ♥ Så söt.

Jag ska passa på att jobba lite, ta en kopp kaffe och slå på tvn. Börjar själv känna mig lite matt så vila är nog en ganska bra idé 🙂

Ha en fin eftermiddag!

Kram.

thule mammablogg mammabloggNågon tyckte att promenaden i vagnen tog för mycket på krafterna ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons