Att fira alla hjärtans dag & tips på en ruskigt god mörk choklad! – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Att fira alla hjärtans dag & tips på en ruskigt god mörk choklad!

God morgon stjärnor ♥

Hur mår ni? Här hemma har dagen börjat med 30 minuter härlig cykling plus lite stretch och styrka, men sen bara fortsatt med bråk och jobbiga bus som att hälla ut all play-doh i smulor över hela golvet. Nu börjar Emilia bli trött och vi ska iväg till min farmor för att mysa lite. Förhoppningsvis resulterar det i att barnen kan springa omkring på gräsmattan och undvika bråk. För precis så är det här hemma – är vi inne så är chansen 99% att det blir bråk jämfört med kanske 2% om vi är ute. Många av bråken mellan de små drar säkert igång just för att de på något sätt är på varandra och samtidigt blir lite rastlösa när de ‘lekt klart’ med sina leksaker.

Nåja, nu kan det bara bli bättre! 🙂

Igår var det alla hjärtans dag! Firade ni på något speciellt sätt? Ja, alla dagar ska vara kärlekens dagar såklart, men det är ju ändå kul att dedikera just den 14e februari till att uppmärksamma det ännu mer. Gissa hur många gånger Fredrick och jag haft den här diskussionen? Haha. Fredrick är fantastisk på att uppvakta och visa kärlek alla dagar om året, men på alla hjärtans dag så gör han … inget. Gissningsvis försöker han ta sig igenom den 14e februari utan att jag säger något, men det lyckas sällan. Jag är nästan tvärtom. Jag gillar att uppvakta flera gånger om året, men på de här dagarna gillar jag att ge något litet bara för att typ. Igår fick alla varsin liten hjärtask – Fredricks fylld med godis och tjejernas med ett par godisar och varsitt smycke. Jag fick iallafall blommor och choklad på jobbet – alltid något 😉
Och faktiskt så väljer jag nog ändå (om man nu då måste välja, haha) kärlek hela året förutom alla hjärtans dag 🙂 ♥
Hur gör ni hemma? Firar ni med presenter, middag eller använder ni hela året till att visa er kärlek? 🙂 Och glad alla hjärtans dag till er en dag för sent! Hoppas ni – vad ni än gjorde – hade en kärleksfull dag!

På tal om presenter så fick vi igår ett bud från Equale. De har kommit med en ny choklad med ingefära/citron. Verkligen en av de absolut godaste chokladerna jag någonsin smakat! Mums! Tips, tips! 🙂 Dessutom är ju Equales choklader Fair Trade-märkta. Win, win!

Nu ska vi klä på oss här hemma! Hoppas ni får en fantastisk fredag!

Kram. ♥

present alla hjärtans dag present alla hjärtans dag present alla hjärtans dag present alla hjärtans dag god mörk chockladgod mörk chockladmammabloggGlad alla hjärtans dag till er i efterskott ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag älskar att fira det som firas kan, även om det såklart inte behöver vara så märkvärdigt 🙂 Jag gav sambon en tesil formad som ett hjärta och ett lite lyxigare te han druckit tidigare och tyckt om. Man kan ju överraska året om men ändå fira lite på alla hjärtans tycker jag. Gillar man inte att ge presenter så kanske man kan laga en god middag tillsammans eller lyxa till det med film när barnen lagt sig. Finns ju alla möjliga sätt för att uppskatta varandra och få tid tillsammans!

  2. Tessie

    Vad mysigt!
    Vi brukar ofta försöka uppvakta varandra i vardagen med tända ljus, köpa hem favoritsnacksen eller något annat gulligt och jag håller med om att det är viktigt att visa kärlek och uppskattning hela året. MEN sen ääälskar jag att fira saker och att det då finns en hel dag då man kan fira kärleken lite extra ser jag inget fel i alls – tvärtom! Här firar vi alltid med blommor, någon liten present eller fint kort och en lite godare middag. Supermysigt ju!