Göteborgsmamman

7 kg före- och efter-bilder. Nu kör vi igen!

God morgon stjärnor! ♥

Hoppas ni mår super.
Jag. Är. Så. Utvilad. Min syster tog hem Elise igår och mamma tog Julia och Emilia, vilket gav oss ett dygn av tystnad. Haha. Det har varit så tyst här hemma. Så tyst att jag imorse vid frukosten sa till Fredrick hur glad jag var att vi fått barn. Jag har hellre 7 livliga dagar i veckan än 0. Jag kände mig så lycklig och visst krävs det de där tysta stunderna för att hinna tänka på det lite extra. Vare sig det är tid från varandra som par, eller att få sakna sina barn så tror jag på att det är nyttigt med egentid.

Igår kväll åkte vi hem till några vänner ett par minuter härifrån och tanken var egentligen bara en kaffe, men vi åkte nog därifrån vid 22 någon gång efter att ha kollat Mello och tjattrat lite. Jättemysigt! Jag kommer inte ihåg när vi gjorde det senast.
Imorse blev det långfrukost och planering inför veckan. Imorgon kör vi nämligen igång med vårens kostschema för att:
1. Få bort sockret
2. Tappa ett par extra kilon från vintern
3. Få struktur
4. Bli mer motiverade till mer träning nu i vår

Kommer ni ihåg Foodbox-challengen som jag körde maj/juni 2016? Här kan ni se resultaten i bildform. Jag tappade 7 kg på en månad genom att bara äta bättre och mer kontinuerligt. Det är nästan samma upplägg den här gången, fast vi lagar maten själva den här gången. Det ska bli kul att se resultaten 🙂

Så idag väntar storhandling, lite städ och sen ska det hämtas barn. Det är inte klokt vad man kan sakna dem efter bara en natt.

Vad ska ni hitta på idag? 🙂

Kram.

mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggLilla Milo ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Kan du inte berätta mer om hur ni ändrar kosten? Jag har gått upp så mycket i vikt under hösten då jag läste sista terminen på universitetet och inte hade tid för något alls och därav inte tränade, och hade dessutom kvar ett par kilo från graviditeten, så 7-9 kilo är det jag skulle behöva gå ner för att komma ner till min egen normalvikt. Men jag tycker det är sååå svårt! Speciellt nu med barn, man har inte lika mycket tid till träning, om det är nån dålig natt är coca cola det enda som funkar för att hålla mig vaken hela dagen då jag inte dricker kaffe osv. Jag är duktig på att äta frukost, lunch, middag och mellis däremellan men såklart är ju inte all mat jag är supernyttig. Några peppande tips? Kanske skriva ihop ett inlägg? Skulle verkligen vilja hitta något att byta ut sockriga snacks mot då jag lätt kan bli sugen efter maten osv. 🙂 Jag inser ju att träning 5 dagar i veckan inte kommer vara ett alternativ, så majoriteten av kilon hänger väl på kosten!