Göteborgsmamman

Sängläge.

Hej fina ni ♥

Hoppas ni mår bra. Jag är hemma idag och kurerar mig. Igår kände jag mig inte alls bra på jobbet, vilket betydde att jag gick hem frusen och med ont i kroppen. Under kvällen kom febern och sen har jag sovit rätt lite under natten. Usch! Jag gillar verkligen inte att vara sjuk 🙁 Förhoppningsvis känner jag mig bättre efter idag iallafall. Lite serier och sängliggande borde göra susen 🙂

Jag fick lite frågor igår om jag inte kunde dela med mig av hur kosten är upplagd den här månaden. Jag tänker att jag ska få ihop något inlägg om detta längre fram. Som jag skrev häromdagen så är det viktigt för mig att inte vara hungrig under dagarna – det är det värsta jag vet. Så 6 stabila mål om dagen passar mig perfekt 🙂 Det är mycket protein vilket gör att man håller sig mätt längre.

Men idag ska det sovas. Tipsa gärna om någon bra riktigt tjejig serie om ni har 🙂

Kram.

mammablogg mammabloggDen här lilla skruttan leker runt på förskolan medan mamma här hemma sjuk. Åh, vad jag saknar henne och hennes systrar! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.