Göteborgsmamman

Kostschema för en hälsosam viktnedgång.

Inlägget innehåller reklam för Mat.se i form av annonslänkar.

Hej på er alla glada ♥

Skönt med lill-lördag – dock inte så skönt att fortfarande vara sjuk. Inatt kände jag mig alldeles svettig och imorse så yr att jag var tvungen att lägga mig ner innan jag ens hunnit ställa mig upp. Så jag tar det lugnt. Hoppas ni mår bättre 🙂

Häromdagen fick jag en fråga från Malin som undrade lite om hur mitt kostschema är upplagt. Jag har faktiskt gått ner 1,5 kg på 2 dagar och även om det mesta kan vara vätska till en början så ger det ändå en kick första dagarna! 🙂
Malin har precis som mig barn och tiden till träning är svår. Dessutom kan det ju lätt bli att man känner sig omotiverad till en förändring när man inte ser hur man ska få till den. Personligen var jag inte motiverad för att jag hela tiden såg en tid framför mig som skulle passa bättre att börja på. Efter den födelsedagen, efter den resan, efter den mörka vinterperioden – jag sköt på det hela tiden. Men ska ärligheten fram så kan man vänta för alltid om man ska invänta den rätta tiden till att börja.

Jag kommer äta såhär i 4 veckor och sen är tanken efter det att fortsätta, men ändå få unna sig något på en lördag eller liknande. Jag tror bara på att man ska ge sig chans att komma in i det rätta tänket. Se hur mycket mat som väger 100 gram, hur tallriken ser ut, bra mat etc.
En månad kan kännas så länge när man håller på med sånt här – man vill ju bara nå i mål – men tänk på hur snabbt en månad går i verkliga livet. 🙂 Jag tror på dig!

Såhär kan en dag se ut för mig i kostväg och sen äter jag var tredje timme samt dricker massa vatten innan maten.

Frukost: Proteinshake gjord på 0,5 dl protein, (billigt protein och nya kunder får 200kr rabatt på Mat.se när det handlas för 500kr! Kod: MAT200) 2 dl vatten och 1 dl havregryn.
Mellanmål: Kesella (liten burk alt. 250 g) med 1 dl hallon/blåbär
Lunch: 100 g potatis, 150 g torsk och 100 g broccoli.
Mellanmål: Samma som alt 1 eller bananpannkaka gjord på 1-2 ägg och 1 banan.
Middag: 100 g köttfärs (endast stekt i lite smör med kryddor och tomatsås), 100 g ris/potatis, grönsaker.
Kvällsmål: Caseinpudding (chokladpudding) gjord 1 dl chokladcasein och 1,5 dl vatten. Ställ i kylen av liten stund 🙂

Viktigast av allt: du kommer lägga dig mätt!! 🙂

Kom igen nu! Du klarar det här!

Kram.

kostschema kostschema

Såhär gott kan det se ut när det vankas mellanmål! 🙂 

 

Inlägget innehåller reklam för Mat.se i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.