Göteborgsmamman

Rynkeby rödbetsshots & dagens inredningsplaner.

God morgon vackra du ♥

Solen lyser här i Göteborg och jag tror att en riktigt vårig dag väntar. Hoppas att du mår super och får njuta av solstrålarna! 🙂
Jag ligger här hemma, mer förkyld än igår, och fick avboka dagens första möte. Jag har ett annat möte vid 12 som gäller eventet i mars och som jag känner att jag måste (och vill såklart!) gå på. Idag är det nämligen inredningsfasen och jag ska iväg för att träffa en tjej som är ansvarig över en butiks e-handel och hennes designer. Vi ska träffas i en av deras butiker för att kolla ut vad som kan passa bäst i inredningsväg när det är dags för frukost 🙂 Så kul!
Men jag mår skräp – hoppas lite alvedon, nässpray och en varm dusch kan göra susen.

Vad händer annars? Jo, igår fick vi hem ett superfint bud från Rynkeby med deras nya rödbetsjuice. Jättegod! Verkligen jättegod! Det är lite sting i den eftersom den innehåller chili, men det går så bra ihop med rödbetssmaken. Tips, tips 🙂 Dessutom fick vi med två små ursöta shotsglas och en mörkblå servett. Jag älskar överraskningar! 🙂

På tal om mat och kost så har den här veckan gått bra. Jag har gått ner 1,5 kg och stått still där ett par dagar. Jag tror det handlar mest om att jag inte rör på mig, så när jag är frisk från alla de här förkylningsbacillerna så ska jag börja träna och promenera igen – då kommer det hända grejer 🙂

Idag är det fredag hörni! Har ni några planer för helgen eller ska ni bara ta det lugnt? Vi ska till några kompisar imorgon kväll, men annars har vi inget på agendan.

Dags för en dusch. Hoppas ni får en fin dag!

Kram.

Rynkeby rödbetsshots Rynkeby rödbetsshots Rynkeby rödbetsshots Rynkeby rödbetsshotsSupergod rödbetsshot från Rynkeby 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.