Göteborgsmamman

Öroninflammation, världens bästa tips & mellomys.

God morgon fina ni ♥

Hoppas ni mår fint! Jag mår betydligt mycket bättre än jag gjort dagarna innan och börjar känna mig redo för en ny arbetsvecka 🙂 Förra veckan innebar missade arbetsdagar, missat event och missade möten – men det är ju sånt som händer när man är sjuk. Tråkigaste är ju eventet, för det är svårare att boka om. Nåja, nu är det över iallafall 🙂

Igår sov Elise nästan hela dagen. Det händer aldrig. När hon vaknade sa hon att hon hade ont i örat (som hon gjort även under natten) och jag bestämde mig för att åka ner med henne till Minutkliniken i Nordstan. Jag har tjatat om Minutkliniken förut, men det är verkligen SÅ BRA. Ett par minuters väntetid, in, prata och sen har man sitt recept efter bara ett par minuter. Det är flera timmars sparande mot om vi gått till vårdcentralen. Så bra!
Elise hade fått öroninflammation i sitt vänstra öra och fick åka hem med penicillin. Elise har ju varit pigg och frisk i övrigt, men då brukar det oftast vänta någon förkylning eller något runt hörnet, sa sköterskan. Öroninflammation brukar tydligen komma med något virus. Men än så länge är hon frisk! 🙂

Vi tog sedan bilen bort till några vänner och hade en lugn och skön mellokväll tillsammans. 6 barn och 4 vuxna – behöver jag ens säga att vi inte såg tjejerna på i stort sett hela kvällen? Elise och Julia ville dessutom sova över så vi åkte bara hem med 1 barn sent igår kväll. Kvällen gick så fort och helt plötsligt var klockan TOLV! Så länge har vi inte varit uppe sen ungdomens dar’, haha. Men det mest häpnadsväckande var att Emilia var lika glad när vi kom som när vi gick. 🙂

Sandra hade lagat vääärldens godaste kycklingrätt som jag måste be om receptet på. Lättlagad och självgående – precis så jag gillar det! 🙂 Recept kommer upp snart. Lite fusk blev det i godisväg också, men det var det helt klart värt. Man ska ju – på diet eller ej – leva lite också.

Idag står ingenting på schemat! Vi ska hämta barn och bara mysa. Vad ska ni göra? 🙂

Ha en fin söndag!

Kram.

mellomello mello mello mello mello melloLite dans är ju obligatoriskt en mellokväll! 🙂 ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.