Göteborgsmamman

Himmelsäng & biverkningar från Kåvepenin.

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår bra. Elise har gissningsvis fått utslag av medicinen och vaknade upp alldeles flammig, röd, ’bucklig’ och med klåda över hela kroppen. Det såg riktigt hemskt ut och Fredrick var snabb med att ringa 1177. Det stod på deras hemsida att detta var en av biverkningarna på Kåvepenin och kvinnan som svarade bokade in oss för ett akutsamtal från BVC. De ringde precis efter öppning och vi nu fått en tid till läkare 10:30. Snabba ryck och fantastisk service! Flammorna har lagt sig lite, men hon behöver fortfarande medicin mot sin öroninflammation så vi får gå dit och kolla lite.
Stackars liten. ♥

Om 3 veckor vankas det flytt och det jag ser fram emot mest (förutom alla grillkvällar) är definitivt att få inreda tjejernas rum! Elise hade en himmelsäng sedan tidigare, men i förra veckan fick jag även beställt till Julia och Emilia. De fick en variant med lite cirkuskänsla över sig och som hade lite sidenband och fina detaljer här och var. Så söta! Nu vill jag verkligen flytta!
Ni hittar himmelsängen här om ni skulle vilja fynda en likadan 🙂

Elise och jag ska precis hoppa i skorna och sticka iväg till läkaren. Önska oss gärna lycka till så får jag önska er en fin måndag ♥

Kram.

himmelsäng himmelsäng himmelsäng

Visst är de (och Julia;) ) söta?! ♥

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.