Göteborgsmamman

Bud från Bubbleroom & äntligen bostadsägare!

Gooood kväll ♥

Här sitter jag med min chokladpudding och hoppas att ni mår superbra denna lill-lördag. Mer än halva arbetsveckan är avklarad och vi kan nu sikta mot helg! Underbart!

Idag har det varit minst sagt en händelserik dag. Fredrick och jag skulle vara hos mäklaren strax innan 10 så det var först jobb och mysfrukost, sen mäklare som gav oss en jättefin orkidé som ett grattis till köpet (sånt älskar jag! Det lilla extra!). Efter det åkte vi till jobbet, avverkade några timmar, åkte hem, hämtade barn, fick handskas med en superarg Elise som inte alls vill HEM utan bara till sina vänner, vi åt mat, Fredrick cyklade, jag tog en löprunda till posten och möttes där av ett paket med vårnyheter från Bubbleroom (adlink). Jag är så nöjd med varenda plagg (som om jag förväntade mig annat? haha) och tänkte visa er dem i dagarna 🙂

Nu ikväll ska jag jobba lite och sen väntar en god natts sömn. Jag är sådär härligt utmattad på något sätt och känner bara att sängen lockar otroligt mycket just nu. Men – först lite jobb som sagt. Sen så – sen är det god natt.

Vad har ni haft för er idag? 🙂
Jag såg förresten världens sötaste vårskor på ICA Maxi idag. Ni ser dem på bild nedan. Så söta, eller hur?!

Ha en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggSå himla många fina nyheter. Ni ska få se dem så fort jag fått min energi tillbaka, haha. För just nu är det bara soffläge som gäller 🙂 Så trött!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.