5 saker som gör mig glad just nu. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

5 saker som gör mig glad just nu.

God morgon på er ♥

Hoppas ni mår tipptopp denna fredagsmorgon! Så skönt med fredag! Idag är det EXAKT 2 veckor kvar tills vi flyttar. Det ska bli så, så, SÅ roligt och jag ser fram emot att få komma på plats och sen börja inreda och greja som aldrig förr! 🙂

Men varför inte ta denna fredag till att lista saker som gör mig extra glad just nu, för den här fredagen känns som en dag som kommer bringa lycka Alabama 🙂

– Ljuset. Äntligen, äntligen VÅR! Ljus, lite varmare och ett ljus i tunneln att vi faktiskt snart kommer kunna spendera mer tid ute än inne. Underbart! Och vad kommer efter våren? SOMMAREN!

– Flytten. Okej, jag är överexalterad, haha. Jag längtar så förbaskat mycket efter grillkvällar, att få inreda, att tjejerna ska få egna rum, att få bo nära skog och sjö, att kunna släppa ut barnen utan att hejda dem för bilarna utanför. Det finns så mycket jag längtar efter och nu är det bara två veckor kvar! Men jag ska ta vara på de här två veckorna och njuta av stadslivet. Idag tänkte jag ta en promenad på stan, sätta mig och jobba på något fik och sen ta en takeawaykaffe medan jag strosar i butikerna.

– Eventdags. Nästa vecka är det dags för event uppe i huvudstaden! Det kommer så många roliga influensers och nu börjar allt falla på plats. Det enda som är kvar är att skicka in ev allergier till Pom & Flora som vi caterar frukosten från – sen är det set! 🙂 Nu ska ju all planering sättas i verket!

– Ett piggare jag. Jag börjar äntligen känna mig piggare! Om det beror på endorfiner, ljuset eller att jag faktiskt fått bättre koll på mina matvanor vågar jag inte säga, haha. Men det är underbart att äntligen känna att jag orkar lite mer för jösses vad trött jag var där ett tag. Hade ingen ork till något! Jag har gått ner lite över 2 kg på nästan två veckor och jag intalar mig själv att det beror på att min kropp fått in rutiner och rutiner som utesluter socker till största del. Jag åt godis i lördags och lite äppelpaj igår, men annars så försöker jag verkligen tänka på vad jag stoppar i mig. Men som ni vet så älskar jag ju livet och att få njuta också 😉 Det blir godare när man väljer sina tillfällen tycker jag!

– Elises skor! Nej, jag kunde inte låta bli. Igår åkte de med hem – de rosa paljettskorna! Jag ångrar att jag inte filmade hennes reaktion för den var priceless. Underbart! Och visst gör de en lite extra glad?

Nu är det dags att göra sig i ordning för sen ska jag på öppet hus på Emilias avdelning och sen ta den där rundan på stan 🙂

Hoppas ni får en kickass fredag!

Kram.

mammablogg mammablogg mammabloggLillskruttan och jag när Elise varit hos läkaren för sina utslag i måndags. De har lagt sig nu som tur är, men vi fick med oss allergi- och akutallergimedicin om något skulle hända i framtiden. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paulina Gunnardo

  Nämen! Har missat att ni ska flytta. Så skönt det låter. Vi lämnade stan i höstas för hus på landet (fortfarande Stockholm men i utkanten). Jätteskönt med egen trädgård, altan, skogen, att släppa ut barnen, släppa ut hunden..allt! Hoppas flytten går bra för er. Kul att det är så snart!
  Och föresten. Du ska till Stockholm! Har du tid att ses nåt? 🙂

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Jaaa, det är helt fantastiskt! I mitten av mars bär det av och jag längtar så jag spricker 🙂 Åååh, allt det du nämner är precis det jag längtar efter mest! Bara kunna ha dörren öppen och höra barnen cykla, springa och leka utanför <3
   Stockholm it is! Jag skickar DM till dig på Insta! <3 Puss!

Annons