Semlor och Stockholm on the agenda. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Semlor och Stockholm on the agenda.

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i from av annonslänkar.

God kväll fina ni ♥

Okej, viktigaste frågan idag: hur många semlor har ni ätit? Haha. Vi åt en himla god från Cederleufs på jobbet idag och på radion fick jag lära mig att gräddförsäljningen går upp med 40% just idag och att vi svenskar äter 5 MILJONER semlor på fettisdagen. Galet, men det är ju också rätt gott! 🙂

När arbetsdagen gick mot sitt slut så fick jag väldigt ont i magen och blev lite frusen. Det har hållit i sig under kvällen och jag tänker att jag snart ska lägga mig för natten. Imorgon väntar jobb till lunch, tandläkaren med Julia, mer jobb och sen åker jag till Stockholm för att reka eventet på torsdag. Det ska bli så kul och jag hoppas att denna stress släpper när jag sätter mig i bilen imorgon. Jag kommer fram ganska sent och ska dekorera lokalen redan imorgon just för att slippa det på torsdag morgon. Som tur är har jag Krista med mig som sällskap och hjälp ♥

Nu är det läggdags. Jag är helt slut och behöver verkligen nattens sömn. Vi fick hem saker till tjejernas rum idag. Här ser ni pennställen till Elise och Julia och en nattlampa/nattapa som Emilia ska få ha när hon ska sova. Den har automatiskt avstängning vilket blir perfekt vid läggdags 🙂

Kram på er. Hoppas ni mår fantastiskt ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggHur söt är inte denna lilla apa? Älskar den! ♥

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i from av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons