Frukost med Thule. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Frukost med Thule.

God kväll godingar ♥

Jag är så sjuk trött, men tänkte bjuda på ett par bilder från vår morgon med Thule. Vi hade bjudit in härliga influensers till att börja morgonen med oss och det var verkligen ett skön morgon vi fick. Det är så roligt det där – hur mycket planering och fix det är innan och efter, men själva eventet är över i en blinkning 🙂 Trevligt hade vi iallafall och jag har redan fått många fina komplimanger från de som var med. Underbart!

Nu ska jag snart borsta tänderna och ärligt talat bara gå och lägga mig. Jag är glad, men trött så in i bänken så lite sömn hade suttit perfekt 🙂 Imorgon väntar Friskis och det ska bli skönt att jobba en fredag.

Bjuder på lite bilder som jag själv hann ta under morgonen. Jag väntar på bilder från vår fotograf och då ska ni få se mer av vilka som var på plats och lite  mer actionbilder 🙂 Under tiden kan ni läsa Michaela Delérs inlägg om morgonen här. Vilken tjej! Så mysig.

God natt och sov gott godingar.

Kram.

thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thulePom & Flora i Stockholm är verkligen sååååå rekommenderat! Vilken frukost! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons