Thule & ett bildregn från eventet. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Thule & ett bildregn från eventet.

God morgon lördag ♥

Hoppas ni mår jättebra. Den här lördagen är mer än efterlängtad för min del. Inför torsdagens event med Thule så har det varit mycket planering och jag visste att när det var dags för den här lördagen så skulle jag ju äntligen ha fått upplevt det. Jag hade dock upplevt det flera gånger om 🙂 Vilken morgon!

Igår kom bilderna från Krista. Jag är SÅ GLAD att hon kunde vara med det halva dygnet vi spenderade uppe i Stockholm. För visst är hon helt fantastisk på att fota? ♥ Nu ska jag bara boka upp henne för kommande event också 😉
Tack älskade Krista och tack Consid, Jollyroom, MateusIEMS, HIPP, Kalasdekorationer och även till Hotell Kung Carl som alla gav oss enastående service!

Elise, Emilia och jag har satt oss i soffan här hemma. Sista lördagen i den här lägenheten. Det känns overkligt, men helt fantastiskt att vi nästa helg sitter i vårt nya hem. Men jag ska vara ärlig; vi har rätt mycket kvar att fixa med här hemma. Det kommer bli att vi vaknar på fredag morgon och bara slänger ner resten i påsar när flyttbilen står här nere, haha.

Idag ska Fredrick och Emilia åka för att måla över en terracottaröd vägg i det nya, medan Elise, Julia och jag möter upp mamma, svärmor och min svägerska för att hitta på något skoj denna MELLOLÖRDAG! Det är ju final hörni! Jag tycker alla bidrag är helt fantastiska och vet faktiskt inte alls vem jag ska heja på. Jag träffade ju Wictoria på ett event för några år sedan och på grund av henne otroligt härliga personlighet så måste jag nog ändå heja lite extra på henne. Att låten är magisk är ju bara ett plus 😉

Dags för eventsammanställning och att maila de stora bossarna lite bilder.

Vad ska ni göra idag? 🙂 Hoppas ni får en fin lördag och kom ihåg att sprida massor av kärlek ♥

Kram.thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thulethuleTack till alla som kom och till alla fina företag som var med ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons