Renoveringsdags. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Renoveringsdags.

God kväll fina ni ♥

Hoppas ni mår fint. Jag är helt slut efter en lång (men rolig!) dag på jobbet. Vi åkte ut till Marstrands Havshotell för att filma lite inför årsstämman nästa vecka. Imorgon ska jag sätta mig med redigeringen och hoppas vi kan få till något roligt 🙂
Efter jobbet hämtade jag upp barnen, handlade mat och åkte för att möta Fredrick i huset. Han kom med snickarbyxorna på och satte igång direkt. Jag tycker lite synd om honom, för det är väldigt slitsamt att måla, spackla, greja och fixa. Samtidigt tror jag ändå att han gillar det och att han hellre ser att jag fixar maten, tar hand om barnen och packar upp saker som ska upp ur lådorna. Och förändringen – herrejösses vilken skillnad det kommer bli alltså! Jag försöker ta före och efter-bilder på allt så att ni får följa hela förloppet och ni får säga till om det är något speciellt ni vill se 🙂

Nu ska vi lägga oss för natten. Imorgon väntar mer husfix och imorgon möter vi upp mamma också för att visa henne det hon inte hunnit se än 🙂
Imorgon blir en bra dag.

Hoppas ni sover himla gott och att ni får en fin tisdag ♥

Kram.

renovering renovering renovering renovering renoveringDet här med färg alltså! SÅ SVÅRT!  Försökte hitta en ljusgrå och när jag väl hittat en på nätet så var det ju en helt annan färg i butik?! Haha. 😀 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons