Göteborgsmamman

Regnkläder & barnrumsinspo.

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom.

God kväll favoriter ♥

Hur mår ni? Hoppas ni har en fin lördagskväll 🙂 Jag har precis nattat Emilia och slagit mig ner i soffan bredvid Fredrick, min tappra kämpe. Idag hämtade han och hans bror de sista sakerna i lägenheten och nu är allt på plats. Skulle vi få för oss att flytta någon mer gång så kan ni väl påminna mig om att ta klädförvaring absolut först. Vi fick hit kläderna igår, men byråerna först idag vilket gjorde att en del sattes på paus när vi var klara med resten. Sen gick diskmaskinen sönder och började läcka både under och från ett av rören under zinken. Så typiskt! Men jag tänker att det inte är något att gräma sig över utan bara gå vidare och acceptera att det blev så nu – även om det kostar ett par tusen. Det är ju inte direkt några tusen man vill lägga ut såhär efter en flytt preics, men strunt samma 🙂 Det hade ju alltid kunnat vara värre! Och jag kan ju faktiskt fortfarande handdiska, även om det inte direkt sparar någon tid, haha 🙂

Men vi börjar komma på plats! Idag har det regnat till och från, men inget ont som inte för något gott med sig – då fick ju tjejerna testa sina nya regnkläder 😀 så de var glada! Och visst är de fina? Nordbjörn hos Jollyroom är både prisvärt och har väldigt bra kvalité. De här regnkläderna är fodrade vilket passar de kalla, regniga vårdagarna som vi har just nu. Tips, tips och ni hittar dem här med 30% rabatt om ni använder koden KAMPANJ30.
Vi skulle även satt ihop deras cyklar, men tiden blev knapp och vi bestämde oss för att göra det imorgon istället. Så imorgon väntar cykling, mer fix och sen kalas för Elise del. Vi skulle ha tagit minst en veckas semester för att få allting i ordning, men å andra sidan tycker jag verkligen att det är så kul att jag bara vill dra ut på det så mycket som möjligt. Knäppt, eller hur? 🙂 Fast hur kul vore det om man blev klar med allt direkt? Om man inte behövde kämpa eller vänta på något? Nej, det är ju lite spänningen med livet.

Nu ska det mysas, sovas och sen är det en ny dag! Välkommen söndag ♥

Kram på er.

regnkläder regnkläder barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspo barnrumsinspoEmilia degarn’ Granat. Gullefjun! ♥

 

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elina

  Åh! Tänkte beställa dessa, hur är dom i storlekarna? Min tjej är nu storlek 80 men vill att det skall passa i höst borde jag beställa 90 eller 100 är frågan

  1. goteborgsmamman

   De är såå fina 🙂 Det som också är bra är att de är så rymliga – du kan enkelt ha tjocka tröjor under om det skulle behövas. Emilia har storlek 98 i vanliga fall (100 på regnkläderna), Julia 104/110 (har 110 på overallen) och Elise har 116 (120 på overallen). Så utifrån mina barn och dina önskemål så skulle jag isåfall beställa storlek 100 🙂 Det går ju alltid att vika upp ärmar och ben och då kan du ju använda dem i höst också! 🙂
   Kram <3