Göteborgsmamman

Lunch med Qatar & Somm i Göteborg.

Hej där hemma i stugorna ♥

Hoppas ni mår fint denna tisdag. Jag har haft en fantastisk dag som avslutades med löpning och nu mys i soffan. Egentligen är det bara godiset som fattas, men jag kommer inte bege mig till affären idag – det är jag alldeles för trött för 🙂

Dagen började med jobb och sen åkte jag vidare mot stan och restaurang Somm för en lunch med Qatar. Vi åt sexrätters och pratade om allt från löpning till världens bästa stad. En urtrevlig lunch som jag gärna gör om fler gånger 🙂 Jag är bra sugen på att ta med Fredrick och barnen till detta mäktiga land och vill ändå tipsa er om deras erbjudande just nu eftersom vi pratade mycket om detta under lunchen. Åh, vad jag vill ut och resa lite!

Efter lunchen var det mer jobb och sen mötte jag upp Freddy på förskolan för en mysig picnic på Julias avdelning. De har byggt om en stor del av avdelningen till en skog och gjort det så himla mysigt där inne. Man kan tex laga mat i en stuga eller mysa i en stubbe – så gulligt! Vi åt bulle och drack saft innan vi tog bilen ut i trafiken och åkte hem.

Nu ska jag krypa ner i soffan och bara vara resten av kvällen. Hoppas ni får en fin tisdagskväll godingar ♥

Kram.

qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatar qatarTack för en trevlig lunch Qatar & Somm

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.