Göteborgsmamman

Fredag & barnrumsprylar.

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.

God morgon stjärnor ♥

Hur mår ni denna fredagsmorgon? UNDERBART med fredag tycker jag och även om jag rent ut sagt har häcken full hela dagen så ska det ikväll blir extra skönt att sätta sig i soffan och mysa med tjejerna. Oftast går ju kvällarna så otroligt fort och man hinner inte alltid med det där myset, men ikväll så – ikväll ska vi mysa ikapp för hela veckan ♥

Jag sitter i detta nu på Mechanum i Partille och har lämnat in bilen för en serviceåtgärd. Tycker det är fantastisk service av företagen att skicka ut ett brev om återkallelse och be en komma in med bilen så att de kan åtgärda felet utan kostnad. Kanske självklart för många, men man ska vara tacksam för det lilla 🙂

Idag ska jag städa hemma under förmiddagen, ha ett möte i stan vid lunch, lämna tillbaka soffklädsel som blev över på IKEA, lämna tillbaka en gardinstång på Rusta och handla lite innan jag hämtar barnen. Däremellan ska jag försöka beta av mailen lite så att den är lite luftigare inför helgen och sen kanske hinna ta ett bad. Jag kommer inte hinna allt, men hinner jag med hälften iallafall så är jag nöjd 🙂

Vad gör ni idag? Vad ska ni göra i helgen? Vi ska inte hitta på något speciellt förutom kalas hos kusinerna (eller ska jag säga grannarna?) på söndag. Det ska bli mer än skönt med en lugn helg och att bara få göra det man känner för.

Hoppas ni får en fantastisk fredag!

Kram.

fredag fredag lyktor fredag ellosKolla in den här stolen – visst är den fint?! Jag köpte en till Elise och en till Julia precis när vi flyttade in och jag gillar dem bara mer och mer. Tycker de är så fina! Nu har Elises skrivbord kommit upp och Julias är på ingång. Sen ska rumspyntandet börja på riktigt 🙂
Stolen hittar ni här och skrivbordet här (ej adlinks).  Spegelrosetten är härifrån (adlink).

 

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.