Göteborgsmamman

9 bilder från helgen.

God kväll sockertoppar ♥

Hur mår ni? Vi har precis kommit hem från kalas hos barnens kusin och det är en trött mamma som varit igång hela dagen. Jag började dagen med en löprunda efter lite jobb och innan frukost. När jag var tillbaka satt familjen och hade precis börjat med frukosten och solen sken in genom fönstrerna. En fruktansvärt härlig morgon!
När frukosten var nere gjorde Fredrick och jag oss iordning för att åka iväg till gamla lägenheten och fixa lite. När vi var tillbaka dammsög jag den nytvättade bilen, åkte och handlade present och kom precis tillbaka när kalaset började. Nu har vi ätit grillat för första gången i år och jag är helt slut efter att ha använt mina sista krafter till att dammsuga och skura här hemma. Det är ju så skönt att börja en ny arbetsvecka och veta att man har det städat hemma, håller ni inte med? 🙂
Annars har vi haft en ganska lugn vecka. Lite IKEA; lite tacos, lite hemmafix, lite möten (fredags då), lite och lite krok-i-hallen-grejs. Visst är de söta? De där paraplyerna. Jag älskar dem ♥

Nu ska jag sjunka ner i soffan och njuta av en lugn stund innan läggdags. Jag är verkligen som en gammal pensionär som lägger mig i sängen vid 21, men jag älskar att vara uppe tidigt och då får det föra något annat med sig, haha 🙂

Sov gott mina änglar. Kom ihåg att ni är otroligt bra och att det är för att NI är NI!

Kram ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hur lyckas du få till det med mycket städning och träning? (och med mycket så menar jag i jämförelse med min obefintliga träning och extremt lilla städning haha!). Jag jobbar heltid, det tar en stund att ta sig till jobbet och har en kille som snart fyller 2 år här hemma och all tid bara försvinner tycker jag. Tvätt är det jag lyckas få till, och jag lägger mig hyfsat (mellan 22-23) men förutom det så känns det som att all fixartid är borta. Jag tittat inte på serier längre, bokar inte in kompis/släkt aktiviteter på veckodagarna men ändå verkar det som att jag har för lite timmar på dygnet. Har du något förslag eller tips? Hur får ni ihop det? Ska kanske tilläggas att sambon jobbar 80% och fixar den mesta matlagningen och vi delar lika på lämning och hämtning.