Grym rea på barnrumsinspo, avslutning på förskolan & helgens festival. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grym rea på barnrumsinspo, avslutning på förskolan & helgens festival.

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.

Hej godingar ♥

Blääää, vilken dag. Bra och dålig, så helt ‘blä’ var den kanske inte. Det var dock en tung dag i hjärtat när vi tågade ut från förskolan, med alla saker packade i vår blå IKEA-kasse. Många kramar och tårar senare satte vi oss i bilen och åkte hem. Att detta skulle vara så jobbigt då! Jag kommer sakna förskolan så otroligt mycket – vilket gäng alltså! Vilka vänner barnen har och vilka föräldrar de i sin tur kommer ifrån. Den saknaden kommer bli enorm ♥

Den här dagen har bestått av fika hemma hos min far där jag drog med min plastbrorsa på en sväng för att plocka upp en surfingbräda och köra den till Partille Arena. Jag fick träffa producenterna som ligger bakom Day & Night Festival och alla härliga dj’s som kommer att uppträda imorgon. Vilka killar alltså! Det som ändå var häftigt att se var hela familjekänslan och att de kämpade med staket, ljus- och ljudfix och allt annat för att få sin arena till deras egen. De kämpar verkligen för att uppnå precis det de vill. Älskar det!

Efter arenan åkte jag för att handla middag, hämta ut paket och tillbaka till arenan för att möta upp en av truckarna. Sen var det dags för förskolan. Jag mötte upp Fredrick och vi stannade där länge innan det var dags för hemfärd, grill och välkomna-till-området-bullar från grannen. Tjejerna öppnade sina paket och möttes av ljusslingor, nya skor och vimplar. Dessutom fanns det lite kläder i som jag ska visa när de behagar att ha kläder på 🙂 Ett grymt tips är att kolla in Babyshop då de har en grym rea nu. Alla saker jag nämnde ovan är på galen rea. Passa på nu 🙂

Ett nytt kapitel hörni. På måndag är det dags för inskolning och jag är säker på att det här också blir bra.

Nu ska jag bara vara resten av kvällen och försöka få mycket sömn. Imorgon är det lördag och det är fruktansvärt härligt med helg.

Kram på er ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg

Älskar de där bollarna! Och nu är de superbilliga på Babyshop också! Skynda fynda 🙂

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons