En trött morsa. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En trött morsa.

God morgon ♥

Hur mår ni? Hoppas ni har en skön söndagsmorgon 🙂

Vi var hemma senare än vanligt igår och kom i säng egentligen senare än vi klarar av, haha. Men känslan på Partille Arena igår var så mäktig och vi hade så kul att det är värt tröttheten idag 🙂

Äggen står och kokar och vi ska snart duka fram resten av frukosten. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska koka ihop gröt eller om jag helt enkelt ska köra på rostade mackor. Rostade mackor känns ju som riktig söndagsfrukost 🙂
Emilia och Julia är i full gång med lekandet här hemma, men den stora tjejen ligger fortfarande nere och sover. Tröttfia 🙂

Idag tänkte jag att vi skulle försöka hitta ett skrivbord till Julia. Vi var på IKEA igår, men kunde inte hitta något som passade hennes rum. Vi behöver något som är lite mindre brett för att få plats med det mellan säng och garderob – det är verkligen lättare sagt än gjort att hitta ett sånt, men vi fortsätter leta.
På tal om IKEA så kom det fram en jättevacker kvinna när mamma och jag skulle skiljas åt. Hon var höggravid och berättade att hon läste bloggen. Hon var verkligen såå härlig och bara genomgo! Den typ av människor vill man ju bara samla ihop på ett ställa alltså – tänk vilken fika det hade kunnat bli?!

Nu kurrar det i magen på mig. Dags för frulle!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggHa en fin dag mina vänner! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons