Drömmiga reaplagg för barnen & förskoleuppdatering. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Drömmiga reaplagg för barnen & förskoleuppdatering.

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.

Hej på er ♥

Jag är så glad, så glad. Idag har vi varit på inskolning på den nya förskolan och de var verkligen helt underbara. Jag hade nog inte förväntat mig något annat, men ribban var hög från förra föris och nu kan jag verkligen slappna av i själen. Underbart! ♥ Nu ska vi gå här fram till sommaren och efter sommaren byts det igen för att få en förskola som ligger närmre oss ändå. Det hade varit skönt med färre byten, men så blir det när man flyttar mellan olika kommuner. Vi fick till oss att vi var tvungna att byta i samband med bytet av kommun, men nu har vi hört andra historier om de som ändå stannat kvar. Nåja – fler vänner till barnen tänker jag 🙂

Jag sitter och kvällsjobbar lite. De här två inskolningsveckorna kommer bli lite speciella nu när vi ska skola in på två olika avdelningar och det får jobbas lite hit och dit för att få ihop timmarna. Här undrar jag hur man gör om man är ensamstående – hur skulle man då skola in på två olika avdelningar? Klart det hade varit lösbart, men bara en tanke.

Elise och Julia hade nya kläder på sig till förskolan idag (stackars Emilia som bara får ärva, hahaha ♥). Båda kommer härifrån och är verkligen supertipsen nu inför sommaren. Kjolar är ju alltid kjolar och perfekta sommarplaggen – tunika är ju heaven för oss tjejer alltid tycker jag 🙂
Ni hittar Elises klänning här och Julias kjol här 🙂 Båda är på rea såklart – jag älskar att fynda 😉

Mer jobb väntar. Kram på er och ha en fin kväll ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggSpexiga tjejen ♥

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons