Nästa event. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nästa event.

Goooood morgon! ♥

Hoppas ni mår fantastiskt denna fredagsmorgon! Vi ska strax iväg till förskolan för veckans sista inskolningsdag. Idag är det två timmar och lunch som står på schemat! Det blir spännande att se hur länge Emilia klarar sig som redan varit vaken i bra många timmar. Kanske däckar jag först 😉

Annars har vi inte mycket mer planerat. Jag ska jobba lite och har suttit nu på morgonen och knåpat ihop en inbjudan till ett roligt event som kommer i maj. Eventet ska vara på ett stort köpcenter här i Göteborg och jag älskar personligen det här företag väldigt mycket och hoppas såklart att gästerna tycker likadant 🙂 Men det tror jag – de har mycket att älska så att säga 🙂

Nu ska vi borsta håret, tänderna och sen ska mamman i familjen klä på sig annat än mjukiskläder.

Hoppas ni får en urhärlig fredag! Vi köpte bil igår förresten! Så förhoppningsvis kan vi ta en liten testrunda när Fredrick kommer hem 🙂

Kram på er ♥

Igår lunchade vi på Espresson House och imorse vaknade jag av ett fantastiskt ljus utifrån och som lös upp sovrummet. Det är verkligen så vackert med morgonljus. Jag unnade mig även Camilla Läckbergs nya bok som jag började läsa igår kväll. Jag som aldrig läser böcker kände bara att nu är det dags och byter ut serier mot en härlig lässtund på kvällarna framöver ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggNya vrålåket! Fredrick säger att den går hur bra som helst så det ska bli kul att testköra lite 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons