Är det bara mina barn som skriker? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Är det bara mina barn som skriker?

God kväll favoriter ♥

Jag ville egentligen bara kika in och säga god natt. Klockan är förbi läggdags för mig så man kan väl säga att jag går på övertid, haha. Elise och jag har precis krupit upp i stora sängen tillsammans – hon kollar film och jag passar på att jobba från dagens mysigaste plats. ♥

Första dagen på den här inskolningsveckan har gått himla bra. Jag hade räknat med att åka till jobbet efter lämning, men kom ifrån nästan en timme efter lämning och skulle hämta en timme efter det. Istället åkte jag förbi Östhjälpen i Jonsered med en säck barnkläder och satte mig på ett fik för att jobba lite. Det var en pigg och glad Emilia jag möttes av på förskolan och vi gick ut och lekte den sista stunden innan Elise och Julia skulle följa med oss hem. Så fort bilens dörrar stängts så sov alla tre – alldeles slut av allt lekande 🙂

När Fredrick kom hem hade dock luften gått ur mig. Det var en dag med höga toner, bråk, krav och ännu mer skrik. Ibland förstår jag bara inte, eller så är jag bara mer känslig vissa dagar. Det skriks av glädje, sorg, när något går emot dem – vilket som så kan de där skriken göra mig alldeles matt i huvudet. Och så är det ju, barn är ju experter på att visa känslor – vilket är superhärligt, men ibland alltså. Ibland vill man bara dra täcket över huvudet och låsa in sig i ett isolerat rum en stund.

Dagen slutade med lite löpning och nu ska jag lägga mig med min bok. Skönt att det finns ett par minuter på dagen där man kan återhämta sig iallafall 😉

Ha en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggDet bästa – by far – jag lärt mina barn är det här: Julia och Elise kan fixa kaffe åt mig. Fattar ni hur grym jag känner mig som mamma?! SMART drag! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons