Första ridturen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Första ridturen.

Hej allihopa ♥

Hur mår ni? Det är tisdagkväll och veckans tråkigaste dag är över! Tjohooo! Tisdagar är ju egentligen en rätt onödig dag under veckan, håller ni inte med? Måndagar kan ändå vara väldigt spännande, onsdag (lill-lördag) säger sig självt, torsdag är dagen innan fredag och sen kommer helgen. Tisdagen behöver ju inte ens vara med egentligen? Haha.

Men den här tisdagen bjöd ju ändå på kanonväder. Tydligen ska det bara bli varmare nu och senare i veckan kommer det vara runt 17 grader. Underbart! Nu saknar vi bara en soffgrupp på altanen för att kunna ha de ultimata grillkvällarna. De längtar jag efter rejält kan jag säga ♥

De stora tjejerna har precis kommit in och nu vankas kvällsmål. Jag ska slänga iväg några mail, men sen väntar en lässtund för min del.

Hoppas ni får en fantastisk kväll ♥

Kram.

mammablogg ladan i backa mammablogg mammablogg mammabloggEn stolt tjej som red för första gången på ett barnkalas i helgen. Sen två galenpannor som satte sig i lådor här ute på gatan utan någon speciell anledning, haha. 😀 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons