Göteborgsmamman

Påskfirande på förskolan.

Hej härliga ni ♥

8e inskolningsdagen gjord och imorgon väntar halvdag innan det är påskledighet för hela slanten! Tjoho! Jag är visserligen ingen som gillar en tyst mail, men det är ändå gott att veta att man har ett par dagar framför sig som ändå andas ledighet.

Tjejerna är hemma har haft en överraskande bra dag med ytterst lite bråk (den där perioden är bra härlig alltså….) och det är nu tre redigt trötta tjejer som sitter med mig i soffan. Fredrick är ute och cyklar och jag passar på att fälla upp datorn för en stund.

Det har varit påskfirande på förskolan idag och mina tre påskkärringar har precis avslutat sin dag med ett bad. En annan ska bara lägga Emilia, sen ska jag också ta ett långt varmt bad … Så skönt!

Har ni haft en bra dag? 🙂

Kram.

påskfirande påskfirande påskfirande påskfirandeTittut! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.