Göteborgsmamman

Lekstuga på plats!

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

God morgon ♥

Hur mår ni? Är ni lediga idag eller jobbar ni? 🙂
Det är strålande väder och jag hoppas på en lika varm dag som igår. Vi hade säkert 20 grader här igår och på altanen var det nog rätt många grader fler än så. Vi grillade och barnen lekte tills de såg i kors – då gick de in och det blev direkt i säng för deras del. Fredrick och jag stannade uppe lite längre och jag somnade stenhårt i soffan. Det måste vara den skönaste sömnen när man somnar till där framför tvn. Håller ni med? 🙂

I dagarna fick tjejerna hem en ny lekstuga från Jollyroom och idag tänkte vi att den skulle MÅLAS! Elise, Julia och jag har suttit och kollat färg nu på morgonen. Elise röstar för regnbågsfärgat, Julia för glitter-lila och jag säger väl kanske vitt alt vitt och grått, haha. Lite kontraster. Vi får se vad det blir! Lite blommor ska vi få dit också. Hade ju varit perfekt om jag kunde hitta några fina i plast 🙂
Lekstugan hittar ni här och före- och efterresultaten kommer upp så fort det är klart 😀

Annars står inte mer på agendan. Jag ska köpa påskpresenter till barnen tänkte jag. Har ni köpt något till era barn? Vad köpte ni? Tycker alltid att  pyssel går hem så jag tänkte kika in på Panduro. Och även om de tycker om godis så uppskattar de leksaker mer, så i år kör vi på det 🙂

Hoppas ni får en fin långfredag!

Kram.

Lekstuga Lekstuga Lekstuga Lekstuga Lekstuga Lekstuga LekstugaTittut! 

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman

   Jag frågar fredrick nu 😂
   ”Detaljerna gjorde att det blev många delar, men det var inga problem att få ihop den. Hade inte gått med färre :)”
   Haha. Han satte ihop den under tiden jag var och handlade – så det gick ju fort 🙂
   Rekommenderar den starkt – den känns verkligen rejäl och är så fin i materialet. Det är magneter på fönstrena – bara en sån grej gör ju att det känns lite lyxigt, haha 😄

   Glad påsk! 🐣